SERVICE STAAT BIJ ONS VOOROP
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
JOUW SPECIALIST IN MOTOREN
Gespecialiseerd in alle Japanse merken en Triumph
Vorige slide
Volgende slide

Ook voor het onderhoud aan jouw motor-fiets ben je bij VN Motoren aan het juiste adres. In onze ruime, moderne werkplaats repareren, onderhouden en herstellen we jouw motorfiets zodat je zorgeloos van jouw hobby kunt genieten: motorrijden!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een setje nieuwe banden of remblokken. Ook een kleine of grote onderhoudsbeurt behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Omdat wij beschikken over de allernieuwste TEXA uitlees-apparatuur, kunnen wij ook de oorzaak van een technische storing bepalen en deze voor jou verhelpen.

Een motorfiets op het oog maar zelf niet de technische kennis? Je kunt bij ons ook terecht voor een aankoopkeuring. We controleren de motorfiets op meer dan 30 punten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Indien gewenst kunnen wij jouw motor op komen halen en weer terugbrengen, maar je kunt ook kiezen voor onze leenmotor wanneer je jouw tweewieler voor onderhoud naar onze werkplaats brengt. Je krijgt altijd vooraf een prijsopgaaf zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Met onderhoud en reparatie van VN Motoren blijft jouw motor in topconditie!